Cees Hamelink: vibrandoneon

Ik begon met accordeon spelen in 1953, kreeg les van Jan de la Bey (van het Jan Corduwener radio-danksorkest), speelde in het mandolinegezelschap MUENZA ,trad op met Ria Valk- die heel aardig Franse chansons zong.

Voor meer informatie:

Rebecca Lobry: vocals

Zangeres Rebecca Lobry specialiseerde zich aan het conservatorium in Latin Jazz onder de hoede van zangdocente Josee Koning, maar haar repertoire omvat vele stijlen als salsa, jazz, pop en funk. Sinds 2001 toert ze met het beroemde Malando-orkest langs de Nederlandse theaters.

Voor meer informatie:

Daniël Mathot: guitar

De muzikale loopbaan van Daniël Mathot (1982) begon op jonge leeftijd op de viool. Na piano gespeeld te hebben, kwam hij uiteindelijk bij het instrument dat zijn hart veroverde uit: de gitaar.

Voor meer informatie:

Jean Louis van Dam: piano

Ik trappelde flink in de buik van mijn moeder als ze meeging naar een optreden van mijn vader, bassist in een dixielandband, het was dan ook niet helemaal mijn favoriete muziek… Maar muziek was er bij ons thuis in Betondorp waar ik opgroeide altijd. 

Voor meer informatie:

Daniel van Huffelen: double bass

Geboren in 1981 te Epe, studeert Contrabas Jazz aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Hein van de Geyn & Frans van der Hoeven.

Voor meer informatie:

Jeroen de Rijk: percussion

is een free lance multi-styles percussionist en producent c.q. muziekondernemer gevestigd in Amsterdam. Sinds 1981 doet hij studio sessies, inmiddels voor honderden albums, talloze jingles, tv commercials etc.

Voor meer informatie:

Tamara Hoekwater: vocals

Tamara studeerde aan het Conservatorium te Maastricht. Van 1992 tot 2002 zong ze bij de popband Volumia!. Tijdens Volumia! zong zij met de Big-Band Swing Design. Na 2002 zong ze in The Jack Million Big-Band waar ze tevens het management van voerde. 

Voor meer informatie:

Nathaly Masclé: vocals

Nathaly Masclé is een zangeres die in de 30 jaar dat ze nu actief is haar sporen in de muziek ruimschoots verdiend heeft. De muzikale genen heeft Nathaly van haar moeder Joke Habers. De familie Habers was een bekende muzikale familie uit Slagharen.

Voor meer informatie:

Jurre Hogervorst: double bass

Studeerde basgitaar/contrabas aan het Hilversums Conservatorium van 1986 - 1991.
Na een aantal theater producties, besloot hij als freelancer door te gaan.

Ben Schröder leerde al heel jong gitaar spelen van zijn oudere broer. In die tijd waren er genoeg gitaristen maar te weinig drummers, dus Ben verdween achter een zelf gebouwde plastic kit. Bij zijn zus hoorde hij Jazz en was direct verkocht.

Voor meer informatie: